Over mij

Ellen Zonneveld begeleidt dit traject, zij ziet leren als een ontdekkingsreis naar ‘wie je bent, wat je kunt en wat je wilt’. Zij werkt sinds 1998 als trainer/coach en heeft ruime ervaring in het begeleiden van teams en individuele mensen. Persoonlijke groei staat centraal in haar begeleiding.

Ellen Zonneveld

Ik ben Ellen Zonneveld, oprichter van Grenzeloos Leren. Ik begeleid en adviseer (school)organisaties, teams en individuele medewerkers.  Mijn werk bestaat sinds 1998 uit trainen, coachen, adviseren en opleiden. Ik heb ruime ervaring in het begeleiden van teams, individuele medewerkers en management. De laatste jaren houd ik me steeds meer bezig met persoonlijke ontwikkeltrajecten. Ik werk zowel individueel als met groepen.

Voordat ik als trainer/coach aan de slag ging heb ik 15 jaar op scholen gewerkt zowel in Nederland als in het buitenland. Mijn trainings- en advieswerkzaamheden brachten mij vaak over de grens. Zo heb ik meerjarige projecten begeleid in Hongarije, Indonesië en werk ik op dit moment in Oeganda aan een internationale nascholingsopleiding voor leraren.  Naast een onderwijsbevoegdheid, een onderwijskundige masters degree en vele coachcursussen ben ik opgeleid door het ITIP (instituut voor toegepaste integrale psycohologie) waar ik de 2 jarige opleiding ‘Instrument voor Hulp’ heb gevolgd en de 2 jarige energetische vervolgopleiding.